Locatie

 

Partycentrum 'Het Dak'

Tiendweg 9

4142 EG LEERDAM

Leerdam ligt in het gebied van de Vijfheerenlanden en ingeklemd tussen de snelwegen A2, A15, A27. Daardoor is het goed bereikbaar vanaf diverse kanten van Nederland.

 

Wanneer u een navigatiesysteem in uw auto heeft adviseren wij u om als bestemming op te geven: Voorwaartsveld Leerdam (Dit is het adres van de parkeerplaats die bij ons complex ligt).

 

Komende vanuit het ZUIDEN via de A2 neemt u na het knooppunt Deil de eerste afslag Geldermalsen/Leerdam en neemt aan het einde van de afslag de richting Leerdam. Als u Leerdam binnenrijdt volgt u de weg tot aan de spoorwegovergang en gaat voor de overgang naar links. Einde weg (voor het station langs) gaat u linksaf en direct bij de verkeerslichten rechts.  Dit is de Tiendweg. De eerste weg links is het parkeerterrein van Het Dak.

 

Komende vanuit het NOORDEN via de A2 neemt u de afslag Everdingen/Leerdam en aan het einde van de afslag gaat u richting Leerdam. (Linksaf) Bij binnenkomst van Leerdam rijdt u over de spoorwegovergang en gaat direct rechtsaf. Einde weg (voor het station langs) gaat u linksaf en direct bij de verkeerslichten rechtsaf. Dit is de Tiendweg. De eerste weg links is het parkeerterrein van Het Dak.

 

Komende vanuit het WESTEN via de A15 neemt u na het passeren van het knooppunt Gorinchem de afslag Leerdam/Vuren. Einde afslag gaat u rechtsaf naar Leerdam en bij het binnenrijden van Leerdam rijdt u tot de verkeerslichten. B i j de verkeerslichten gaat u linksaf. Dit is de Tiendweg. De eerste weg links is het parkeerterrein van Het Dak.

 

Komend uit het station gaat u direct rechtsaf. Einde weg gaat u linksaf en direct bij de verkeerslichten rechtsaf. Dit is de Tiendweg.

De eerste weg links is het parkeerterrein van Het Dak.

De Stichting Friends of Country Live is opgericht op 28 augustus 2015 en is gedeponeerd onder KvK nummer 64023133

Ons algemene e-mail adres: info@friendsofcountrylive.nl