The Friends of Country Live ondersteunen een uniek evenement van Simon Burridge op 13 januari  2018.

Dit mag u niet missen…..!!!

De avond wordt gevuld met prachtige country muziek door SIMON BURRIDGE en zijn MUZIKALE GASTEN. Die samen met hem een onvergetelijke avond gaan brengen. Simon  Burridge neemt u mee in zijn wereld van country muziek. Hoe hij het beleeft, waar hij van houdt, wat country hem heeft gebracht. U kunt ook vragen stellen of uw mening delen. Kortom een uniek één op één met Simon Burridge.

 

Dit alles ingepakt als GALA. Waarom? Omdat dit uniek is en zeker GALA waardig. Daarbij hangen we dan nog in de sfeer van Nieuwjaar en kunnen de beste wensen voor 2018 nog worden gedeeld.

 

Tijdens dit onderonsje wordt er tijd gemaakt voor de High Tea. Hierbij zitten twee gratis consumpties en heerlijk ZOETE en HARTIGE hapjes. Let op dit is zeer uitgebreid en u hoeft  thuis niet te eten!

 

VERGEET NIET TE BOEKEN!!!!! De kaartverkoop loopt tot eind december.  RESERVEER NU!! ( De betaling kan tot 29 December). Daarna moet het aantal personen voor de High Tea vastgelegd worden. Het liefst hebben wij geen entree aan de deur . Iedereen heeft dan volledig de tijd u als GAST te ontvangen.

 

VIPS krijgen een eigen plekje en kunnen ook in de After Party nog even lekker feesten en dansen!! En ook de kans voor een meet and greet met Simon Burridge and gasten..

 

The Friends wil dit alles heel graag met u delen, kom gezellig zelf of geef dit unieke evenement cadeau in de schoen of onder de Kerstboom! U zult er geen spijt van hebben.

 

WIJ KIJKEN NAAR U UIT..!

 

 

De Stichting Friends of Country Live is opgericht op 28 augustus 2015 en is gedeponeerd onder KvK nummer 64023133

Ons algemene e-mail adres: info@friendsofcountrylive.nl